Kald tacoform ala Ystepikene
Denne oppskriften kommer fra Ystepike Ane.
Her har jeg laget en variant av kald tacoform, der både Jærsk kremost med Jalapeno og reven bedaost i blokk ble brukt. Sammen med godt krydret kylling, salat, grønnsaker og ostetopping ble dette veldig godt.
Serverte den sammen med nachochips og Ystepikenes egenproduserte potet, ovnsbakt i båter.
NAM 😊 Perfekt foreningsmat.
Ingredienser
- 200 g kremost Jalapeno
- Halv boks rømme
- Halv pakke majones
- 1 stk boks salsa medium
- ½ boks salsa sterk
- Kyllingfilet kuttet i terninger (1 kyllingfilet pr person)
- ½ stk isbergsalat
- 1 rødløk
- 1 boks mais
- Cherry tomat
- Agurk
- 2 stk avokado
- Ca 400g reven bedaost i blokk. Vær raus 😊
Slik gjør du:
- Stek kyllingen til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydder eller det du har av godt krydder i skapet. Jeg brukte salt, pepper, kajennepepper, curry, kvitløkspulver, paprikapulver. Legg over på ett fat til avkjøling
- Bland kremost, rømme og majones godt, og legg i bunnen av formen.
- Legg den avkjølte kyllingen oppå kremostblandingen.
- Fortsett med salsa oppå kyllingen.
- Toppes deretter med grønnsakene
- Avsluttes med reven bedaost
Bon appetitt 😊