Hvordan betale i vår selvbetjente butikk

Hos oss kan du handle døgnet rundt! Du gjør det enkelt med at du finner fram varene du skal ha, bruker Ordr til å legge inn varene du skal betale og sjekke ut med Vipps eller bankkort. Ordr er nettbasert, så man trenger ikke legge inn en egen app.

 

Som regel er vi tilgjengelige til å bistå med veiledning på dagtid, du finner også nummer du kan kontakte om du trenger hjelp.

 

Ønsker du å planlegge kjøpet på forhånd eller sette deg inn i betalingsløsningen tykker du bare på denne linken.

Her er en guide til hvordan du bruker Ordr i butikken:

1: Gå inn på mobilkameraet ditt og hold det opp mot QR koden, her vil det komme fram et varsel som du skal trykke på. Du kommer nå inn til hovedmenyen til vår Ordr butikk.

Viss ikke dette fungerer laster du bare ned en QR skanner på mobilen og bruker den for å skanne koden. Alternativt kan du bruke denne linken eller på hovedsiden på Ystepikene.no

2: Bla litt ned til hovedmenyen, her ligger alle kategoriene, trykk deg inn på en kategori, bla nedover for å finne varen du skal ha, trykk på + tegnet for å legge i handlekurven. Trykk flere ganger dersom du skal ha mer enn en av samme vare.
3: Trykk på pilen oppe til høyre for å få fram kategoriene og ta snarveien til en ny kategori.

Det er også mulig å bla opp og ned mellom alle kategoriene.

4: Har du fått lagt til alle varene du skal kjøpe trykker du på til betaling. Her får du oversikt over ditt kjøp, og kan legge til eller fjerne varer.
5: Trykk bekreft på den store grønne knappen. Velg om du vil betale med Vipps eller bankkort (må ha bank – id eller bank – id på mobil for å bruke kort). Takk gjerne ja til lagring av av kontaktinformasjon for smittesporing.
6: Bla helt ned til du kommer til den store grønne knappen hvor det står betal.

Når du trykker på den skal vipps åpne seg automatisk og du taster inn din vipps kode for å komme inn på kontoen. Der godtar du kjøpet og taster koden på ny.

Mulige utfordringer:

Du har lagt til en vare du ikke skulle legge til:

Trykk på minus knappen ved siden av varen, eller fjern den fra den siste siden når du har gått til betaling.

Kvitskimmel, kjøtt og fisk betaling:

Koster laksen 176 kr, trykker du en gang på 100kr, en gang på 50 kr, to ganger på 10kr og 6 ganger på 1kr. Det samme gjelder for kjøtt. På kvitskimmel blar du ned og finner en ost som koster nærmest det som står på osten.

Kjøp av gavekort:

Ta kontakt med en av våre ansatte eller ring: Siri på 94813801. Du kan også gi beskjed på forhånd via messenger om du ønsker gavekort, så kan vi lage det klar til deg før du kommer.

Bruk av gavekort:

Du gir bare beskjed til en av våre ansatte hvor mye du har handlet for, så trekker vi det fra på gavekortet. Er vi ikke til stede kan du bare sende en melding på messenger om hva du har handlet.

Gavebetaling:

Vi har enkelte ferdige gavepakker, de ligger under kategorien «gaver og pakker», setter du sammen din egen gavepakke bruker du gavebetaling 100kr, 10kr og 1kr for å legge inn den summen du har handlet gave for.