Chili cheese kuler

Her kommer en skikkelig kvessen oppskrift på chillicheese kuler fra Heidi Netland Berge.

Du trenger:
  • 150g Jærsk kremost chilli (1 boks)
  • 250g Tine revet ost «4 oster» (kan bruke annen og, men best med litt smak)
  • Ca 1 chilli finhakket (kan sløyfes om du ikke vil ha det så sterkt)

Til panering:

  • Litt hvetemel
  • 1 egg, vispet sammen
  • Tørt brød og evt havregryn kjørt sammen til fine smuler
Slik gjør du:
  1. Bland ostene og chilien. La det stå litt for å trekke godt sammen
  2. Lag små kuler
  3. Ha mel, egg, og brød/gryn i hver sin skål
  4. Ha kulen først i melet, så i egg og til slutt i brød/gryn.
  5. Gjerne en runde til i egg og brød/gryn (=dobbelpanering)
  6. Stek i gryte med olje/frityr

 

Tilbake til oppskrifter