Fylt paprika og fylt pinnebrød
Oppskrifter fra Heidi Nedland Berge. De kan brukes som tilbehør på grillen, tapas, til ostefatet eller til andre middagsretter.
Du trenger til fylt paprika:
- Minipaprika
- Jærsk kremost (vi har brukt chilli)
Slik gjør du:
Kutt av enden med stilk og grav ut innholdet på paprikaene, fyll kremost oppi med en sprøytepose eller skje. Sett på «lokket igjen» og legg på grillen. Grill til de blir litt møre, de kan gjerne få litt svarte merker, det er bare kvess.
Vil du gjøre det enda enklere kan du selvfølgelig la være å grille dem, bare legge dem rett på ostefatet som de er.
Du trenger til fylt pinnebrød:
- Pinnebrøddeig (du finner oppskrift i boken til Heidi Bruk alt)
- Jærsk kremost (vi har brukt chilli)
Slik gjør du:
Rull ut et rektangel med pinnebrøddeig, smør på kremost og rull sammen. Legg på grillen og grill til den blir gyllen.
Velbekomme!