Kald tacoform ala Ystepikene

Denne oppskriften kommer fra Ystepike Ane.

Her har jeg laget en variant av kald tacoform, der både Jærsk kremost med Jalapeno og reven bedaost i blokk ble brukt. Sammen med godt krydret kylling, salat, grønnsaker og ostetopping ble dette veldig godt.
Serverte den sammen med nachochips og Ystepikenes egenproduserte potet, ovnsbakt i båter.
NAM 😊 Perfekt foreningsmat.

Ingredienser

  • 200 g kremost Jalapeno
  • Halv boks rømme
  • Halv pakke majones
  • 1 stk boks salsa medium
  • ½ boks salsa sterk
  • Kyllingfilet kuttet i terninger (1 kyllingfilet pr person)
  • ½ stk isbergsalat
  • 1 rødløk
  • 1 boks mais
  • Cherry tomat
  • Agurk
  • 2 stk avokado
  • Ca 400g reven bedaost i blokk. Vær raus 😊

Slik gjør du:

  1. Stek kyllingen til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydder eller det du har av godt krydder i skapet. Jeg brukte salt, pepper, kajennepepper, curry, kvitløkspulver, paprikapulver. Legg over på ett fat til avkjøling
  2. Bland kremost, rømme og majones godt, og legg i bunnen av formen.
  3. Legg den avkjølte kyllingen oppå kremostblandingen.
  4. Fortsett med salsa oppå kyllingen.
  5. Toppes deretter med grønnsakene
  6. Avsluttes med reven bedaost

 

Bon appetitt 😊