Kremostdessert med bær

Stor form med kremostdessert

Denne desserten med Jærsk kremost er kjempelett å lage, og kan tilpasses forskjellige former. Vi har laget den både i porsjonsservering og i en stor form. Den kan også lages i en gjennomsiktig skål, da viser lagene fint på siden.

Til en stor form trenger du:

  • 2 pk Safarikjeks
  • 500 gram Jærsk kremost naturell
  • 400 gram sukker
  • 1 stor pk fløte
  • Bær

Slik gjør du:

  1. Knus kjeksen og legg i bunn.
  2. Pisk kremost og 450g sukker blankt
  3. Pisk fløten med 50g sukker og bland i osten
  4. Legg blandingen og bær lagvis i formen.

Oppskriften passer til Rosendahl stor form.

Om du vil kan du bruke samme blandingen til å lage oreo dessert, da legger du bare knust oreokjeks og røren lagvis.

På bildene under har vi brukt spørytepose og fylt i små porsjonsbeger.

 

Tilbake til oppskrifter.