Fra Venstre:
Bonde og Melkemann Jon
Butikkansvarlig Jorunn Varhaug
Altmuligmann og sjåfør, Alexsander Reiestad
Ysteansvarlig Elin Næsse
Matfagstudent og ekstrahjelp Steffen Storevik
Driftsleder Siri Lobekk
Rådgiver og samarbeidspartner Heidi Netland Berge
Ystemor Siri
Første ansatt Siv Varhaug
Solstråla og kundekontakt, Elise Marie Haaland
Ystesyster og styrerepresentant, Ane Odland
Osteansvarlig Mari-Anne Mageland
Datter og styrerepresentant Ingfrid Viland
Datter og styrerepresentant Gøril Ævestad
Kundeansvarlig Kari Olen Håland og våre ekstrahjelper, søstrene Ida og Malene Plut, var forhindret til å være med i kveld.

Tre år med Ystepikene

Nøyaktig tre år siden snorklipping og åpning av Ystepikene. Mye ost er gått gjennom ystekaret og hendene til denne gjengen. Produktutvikling, salg, distribusjon og marked hånd i hånd har gitt oss et godt utgangspunkt for videre drift

I en velfortjent pause i ysting og julegavepakking, feiret vi med en bedre middag hos en av våre trofaste samarbeidspartnere. Hemmeleg bød på nydelig femretters med passende drikke.

Innsatsen fra denne gjengen har resultert i  Bedriftsutviklingsprisen for landbruket i Rogaland.
Vi har også gått videre som topp tre av fylkesvinnerne til den nasjonale prisen. Vinneren her kåres i januar i Berlin i forbindelse med Grüne Woche.

Tusen takk til alle som har smakt, solgt, servert og ikke minst kjøpt ostene våre. Vi er utrolig ydmyke for all støtte både direkte og indirekte. En stor takk til alle våre samarbeidspartnere, og spesielt til alle leverandører av spennende skatter til ystebutikken vår.

Andre tider – igjen

Nå er vi kjempespente på kåringen i januar. Men mest spent på veien videre i en tid med høye driftskostnader og endret kjøpemønster. Vi snudde oss under korona, og skal følge med i timen nå også. Vi er fremdeles optimister, og håper at mottoet til Ystemor står seg, «Det kan fort gå godt!»

God jul fra alle oss i Ystepikene!