Middagsform med Jærsk Havslette
Det er mange måter å bruke Jærsk Havsletteost. Den er laget med tanke på oppvarming og smaker skikkelig godt når den er godt gjennomvarmet. Du kan varme hele osten og dyppe brød eller annet godt tilbehør oppi. Klikk her for en hyggelig havslettekveld.
Men det finnes andre måter å bruke Jærsk havsletteost på, her har vi laget en oppskrift hvor osten er delt i skiver og er med på å prege en middagsform.
Knallgod lettvint form med råstekt potet, spekeskinke og Jærsk Havsletteost.
Du trenger til ca 4 personer:
- Ca 10 stk potet – Solist tidligpotet
- 1 gulrot i staver
- 1 Nepe i staver
- Ca 10 stk asparges
- Ca 15 – 20 skiver Nyyyt spekeskinke
- 1 Jærsk Havsletteost
- Litt Tine smør
Slik gjør du:
- Vask og del potetene i båter. Legg i en ildfast form og ha litt smør oppå. Stek på 220 grader i 30 minutter eller til de er gylne. Vend litt underveis.
- Kok grønnsakene lett med litt salt i vannet. Ikke la dem bli gjennomkokt.
- Ta ut forma når potetene er gylne. Salte dem lett. Legg de halvkokte grønnsakene jevnt fordelt oppå. Fordel spekeskinkene og skivet Havsletteost på toppen.
- Sett forma inn igjen, følg med på når spekeskinka er gyllen og crispy og osten er lett smelta. Går bare noen få minutter.
Vel bekomme ☺
Kult om du tagger Ystepikene i bilder der du bruker Jærsk Havsletteost eller de andre ostene våre.