Sushi med kremost tare

Oppskrift fra Ane Odland. Hun laget sushi på hytta, hvor hun brukte kremost med tare fra Ystepikene i makien. Taren er håndsanket av Fisk By K. Kremosten med tare var med på å framheve den gode smaken av sjømat.

 

Du trenger:
  • 500g sushiris kokt, avkjølt og marinert med riseddik
  • 300g laks
  • En boks med kremost tare
  • 1 mango skåret i staver
  • 1 avocado skåret i staver
  • 1 agurk skåret i staver
  • 1 pakke noriark

 

Slik gjør du:
  1. Legg klar et noriark på en plastkledd bambusmatte
  2. Spre ris over nesten hele arket, la det være igjen litt til å lukke med. Klem risen godt fast.
  3. Legg en stripe med laks, avocado, mango og agurk
  4. Bruk en sprøytepose eller skje til å spre en stripe med kremost over grønnsakene
  5. Rull stramt sammen
  6. Del i ca 8 jevnstore biter før servering

Bruk gjerne soyasaus med litt sesamfrø til å dyppe i.

 

Tilbake til oppskrifter