Jærsk Kremost

Jærsk Kremost en «fluffy» kremost som passer både på kjeks, brød og til matlaging. Kjempegod å smøre på lefseruller, ha i pizzasaus, i supper, til dip og gryter.

Kremost med tare fra Mong fikk nylig bronse i NM i ost 2021. Den ble laget som en følgesvenn til rekesmørbrød eller røykelaks. Den er også god i sushi og fiskesuppe.

Chilivarianten er perfekt å lage chilicheesekuler med. I dagligvare har det en tid vært å finne de fire smakene Krydder, Chili, Pepper og Gressløk. Nå rulles også variantene naturell og tare inn i dagligvare.

 

Se ellers hvor du finner oster fra Ystepikene.

Oppskrifter:

Sushi med kremost tare

Oppskrift på sushi, med tarekremosten vår oppi.

Les mer

Fylt paprika og fylt pinnebrød

Prøv vår kremost i fylt paprika og pinnebrød. Det er kjempelett å lage, men blir skikkelig kvess tilbehør.

Les mer

Chilli cheese kuler

Prøv å lage hjemmelagde chillicheese kuler. Her er oppsrkiften.

Les mer

Stor form med kremostdessert

Kremostdessert med bær

Denne desserten med Jærsk kremost er kjempelett å lage, og kan tilpasses forskjellige former. Vi har laget den både i porsjonsservering og i en stor form. Den kan også lages i en gjennomsiktig skål, da viser lagene fint på siden.

Les mer

Kald tacoform ala Ystepikene

Knallgod kald tacoform med kremost Jalapeno og bedaost i blokk. Sammen med godt krydret kylling, salat, grønnsaker og ostetopping ble dette veldig godt. Serverte den sammen med nachochips og Ystepikenes egenproduserte potet, ovnsbakt i båter.

Les mer