Jærsk Kremost

Jærsk Kremost en «fluffy» kremost som passer både på kjeks, brød og til matlaging. Kjempegod å smøre på lefseruller, ha i pizzasaus, i supper, til dip og gryter.

Kremost med tare fra Mong fikk nylig bronse i NM i ost 2021. Den ble laget som en følgesvenn til rekesmørbrød eller røykelaks. Den er også god i sushi og fiskesuppe.

Chilivarianten er perfekt å lage chilicheesekuler med. I dagligvare har det en tid vært å finne de fire smakene Krydder, Chili, Pepper og Gressløk. Nå rulles også variantene naturell og tare inn i dagligvare.

 

Se ellers hvor du finner oster fra Ystepikene.

Storhusholdning:

Jærsk kremost fås også i større forpakning.

Beger 1kg

Spann 3kg

Oppskrifter:

Kyllingform med Jærsk kremost

Oppskrift på kjemepgod kyllingform med poteter, grønnsaker og kremost.

Les mer

Lompepizza med kremost

En enkel hverdagsrett til lunsj eller kjapp middag. Kremosten er lett å smøre på og er genial som lys pizzasaus.

Les mer

Sushi med kremost tare

Oppskrift på sushi, med tarekremosten vår oppi.

Les mer

Fylt paprika og fylt pinnebrød

Prøv vår kremost i fylt paprika og pinnebrød. Det er kjempelett å lage, men blir skikkelig kvess tilbehør.

Les mer

Chilli cheese kuler

Prøv å lage hjemmelagde chillicheese kuler. Her er oppsrkiften.

Les mer

Stor form med kremostdessert

Kremostdessert med bær

Denne desserten med Jærsk kremost er kjempelett å lage, og kan tilpasses forskjellige former. Vi har laget den både i porsjonsservering og i en stor form. Den kan også lages i en gjennomsiktig skål, da viser lagene fint på siden.

Les mer

Kald tacoform ala Ystepikene

Knallgod kald tacoform med kremost Jalapeno og bedaost i blokk. Sammen med godt krydret kylling, salat, grønnsaker og ostetopping ble dette veldig godt. Serverte den sammen med nachochips og Ystepikenes egenproduserte potet, ovnsbakt i båter.

Les mer