Lompepizza med kremost

Genial oppskrift som er kjapp å lage og enkel å variere. Her er oppskriften blitt til på grunnlag om hva som befant seg i kjøleskapet. Dette ble en lunsj for 1 person, men har man mer ingredienser så er det enkelt å lage til flere.

 

Her brukte jeg:
  • 2 Potetlomper fra Roxman
  • En liten slant kremost med krydder (ca 2-3 spiseskjeer)
  • En neve hakket løk
  • Revet Jærost fra Voll ysteri (bruk den osten du har)
  • 2 små tomater i skiver
  • Litt ferdig stekt kylling

 

Slik gjør du:
  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Smør lompene med kremost og legg på et bakebrett
  3. Strø på løk, så ost
  4. Legg på skiver med tomat og den ferdig stekte kylling
  5. Stek i 8-10 minutt på varmluft, til osten er gyllen og lompene er blitt litt sprø

 

Har du ikke kylling kan den lett byttes ut med skinke eller spekeskinke, tacorester eller annen topping.

Lompen kan byttes med speltlompe eller tortilla.

 

Velbekomme!

 

 

Tilbake til oppskrifter