Kyllingform med kremost

Kyllingform med poteter og Jærsk Kremost.

Denne kyllingformen må bare prøves!

Marianne som jobber hos Ystepikene har satt sammen en skikkelig smakfull kyllingform med poteter, grønnsaker og kremost. Den er enkel å servere til mange og passer like bra til hverdagsmiddag som helgemiddag. Varier gjerne grønnsakene etter hva du har hjemme eller hva som er i sesong.

 

Du trenger:
  • 1,2 kg  kyllingfilet

  • 10 poteter (ca 1 kg)

  • 6 dl matfløte eller kremfløte

  • 2 bokser Jærsk Kremost – krydder

  • 1-2  stk bukett Brokkoli

  • 1-2 stk paprika 

  • 4 stk hønsebuljong

  • 1 ss karri

  • 200 gr revet ost 

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 225 grader.

Skrell poteter og del i terninger.

Bland Jærsk Kremost Krydder sammen med fløte og buljong i en ildfast form. Ha i potetene og sett i ovnen.

La de stå i ovnen til de er myke, ca 15 minutter.

Kutt brokkoli og paprika, del kyllingfilet i strimler.

Krydre kyllingfilet med litt karri og stek den på panna.

Legg kyllingen, paprika og brokkoli i den ildfaste formen og topp med revet ost.

Stek på 225 grader i 20 minutter.

 

Lykke til 🍽🧀

 

Server gjerne med grønn salat toppet med Jærsk Bedaost og en mango og chillisalat.

 

Tilbake til oppskrifter