Chili-tacoform med Jærsk Bedaost og kremost

Mange gode smaker sammen. Lettvint og god tacoform med både Jærsk Bedaost og chilikremost. Perfekt helgekos eller foreningsmat

Du trenger (til 4-5 personer)
  • 1 boks Jærsk Kremost chili
  • 1 glass Bedaost chili
  • 1 liten rødløk finhakket
  • 1/2 boks lettrømme
  • 1/2 pakke majones
  • Stekt kyllingfilet – ca en filet per person
  • 1/2 isbergsalat
  • 1 boks mais
  • 1 beger cherytomat
  • 1 Paprika – eller to halve ulike farger
  • 1/2 purreløk
  • 1/2 agurk
  • 1 glass salsa
  • Tacoskjell
  • Tacokrydder
Slik gjør du:

Stek kyllingen i små biter sammen med tacokrydder eller annet godt krydder du har. Sett til avkjøling.

Bland sammen kremost, rømme og majones i en bolle. Fordel i bunnen av forma og ha på rødløk, mais, og den avkjølede kyllingen. Fordel salsa over kyllingen.

Legg på agurk, isbergsalat, purreløk og tomat. Legg deretter Bedaosten på toppen. Pynt gjerne med tacoskjell rett før servering. (De mykner om de ligger på for lenge.)

PS. Denne forma er også knallgod om du luner den i ovnen. Da kan du sløyfe isbergsalaten.

Sjekker her hvor du får tak i ostene våre.

 

Tilbake til oppskrifter