Ystepikene i pølsesamarbeid

Kokk og produktutvikler i Prima Brands, Andreas Myhrvold har vært en viktig del av Ystepikeprosjektet helt fra starten. Han tok seg god tid til rådgiving, sparring og tips i produktutviklingsfasen i oppstarten av Ystepikene.

Nå har han tatt med Jærsk Bedaost – babyen vår, og osten det hele startet med i utviklingen av en gourmetpølse.

En viktig sparringspartner har nå også blitt en solid samarbeidspartner:

Smaksrik ost fra Ystepikene

Gourmetpølsen det er snakk om beskrives som en

Lettrøkt urtepølse med smaksrik ost fra Ystepikene på Jæren.

Osten det vises til er Jærsk Bedaost naturell og pølsa blir produsert av Prima Brands for Norgesgruppen. Den ble godt mottatt i Norgesgruppens smakspanel og lanseres i disse dager i både MENY og Spar i hele landet. Her inngår den som en del av Jacobs Utvalgte konseptet.

Dette er konseptet som også omtales som lokomotivet i norsk pølseutvikling. Det er Prima Brands som som er hoffleverandør inn i dette kulinariske konseptet hvor nå Ystepikene leverer ost til en av gourmetpølsene i det etter hvert så rikholdige sortimentet.

Kjøttet i pølsa er svin fra Jæren Smak. At også ostens avsender kommer så tydelig fram på pakken, ser vi som en tillitserklæring til vårt konsept og vår merkevare. Du trenger med andre ord aldri være i tvil om at det er et ekte Jærprodukt du har med å gjøre.

Knallgod pølse!

Vi har fått sniktestet litt, og syns pølsene er knallgode! Nå håper vi forbruker blir like begeistret som oss, og det skal ikke stå på oss dersom det trengs mye ost framover til å produsere nok pølser. Ystepikene er klar ved ystekjelen, og kyrne i fjøset holder melkeroboten i gang.

Takk for tilliten!