Yster til påske

Her i ysteriet er det god stemning når Ystepikene forbereder påskeostene. Kvitskimmel og Havslette har gått unna i det siste, så da er det bare å lage opp mer for å få nok.

Havsletten trenger fem uker på å bli moden fra ysting til ferdig pakka i treeske. Kvitskimmelen går noe raskere, så vi har tro på at vi skal ha mer enn nok av begge deler når påsken kommer.

I dag er det Gøril og Jon som styrer hver sitt ystekar. Gøril med Havslette og Jon med Kvitskimmel.
Vi har også en utvidet testproduksjon på Kvitskimmel med chili. Den første testen er allerede spist opp, og tilbakemeldingene har vært gode på den. Både den klassiske Kvitskimmelen og chilivarianten vil bli perfekt påskekos både til frokostbordet og ostefatet.

Vi ser fram til en gledens påske med topp stemning både inne og ute. Kos rundt bord eller bål, Havsletten gir et godt utgangspunkt for et smaksrikt og stemningsfullt måltid.

Klikk her for å lese mer om Jærsk Havsletteost og Jærsk Kvitskimmel