Supergull i NM i Ost

Ystepikene debuterte i NM i ost med fire oster. Vi er kjempestolte av å få tre medaljer med oss hjem. Supergull på Jærsk Bedaost var over all forventning og ekstra stas siden dette er osten som startet Ystepikedrømmen.
Jærsk Kvitskimmel og Jærsk Kremost tare fikk også hver sin bronse.

Egne vurderingskort med konstruktive tilbakemeldinger har vi fått tilsendt i etterkant. Dette er noe vi tar med oss tilbake til ystekaret og gleder oss til å jobbe videre med.

Selve finalekvelden startet med et flott ostebord der det bugnet av flotte smakfulle norske oster. Finalefesten som ble ledet av Arne Hjeltnes ble en spennende affære. Ti finalister i superfinalen ble presentert en etter en. Konrad fra Stavanger Ysteri ble kåret til årets ost. Gratulerer så mye til Lise og gjengen!

Ellers fikk Ystemor og Melkemannen en etterlengtet pust i bakken med fiskesuppe på Aker Brygge midt på lyse dagen. Middag til kvelds ble toppet sammen med ystekolleger.

Lørdag var det ostefest i Mathallen. Utforbi der hadde Coop Mega fyllt opp en hel stand med utelukkende norsk ost som publikum kunne handle av. Fantastisk kjekt!

Vel hjemme var det på sin plass å feire med resten av Ystepikelaget. Flott å få takke alle som har lagt ned en solid jobb, og nå bretter vi opp armene igjen og yster videre!