Julegaver

Julegaver er blitt en viktig del av Ystepikene sitt konsept. Vi er kjempeglade for at det også i år er stor interesse for gaver med lokale skatter.

Vi tilbyr store og små sammenpakninger med både egne oster og spennende produkter fra våre samarbeidspartnere. Her er det mange muligheter og vi pakker gaver hver dag nå i desember. Både enkeltvis og store serier.

Det er like kjekt hvert år å kunne presentere noen av mulighetene vi har. Det synliggjør mangfoldet av håndverksaktører både i regionen og ellers i landet. Her håper vi du finner noe som treffer ditt behov enten det er en vertinnegave eller julegaver til ansatte.

Utfordre oss gjerne, vi kan lage ett eller flere forslag der vi  beskriver tilbudte varer så du kan drøfte med andre involverte.

Gavene kan pakkes på trebrett med cellofan, i gaveeske med vindu. Eller en av våre flotte poser. Posene pynter vi gjerne med silkepapir om det passer slik. Koselige kort med jærske tekster kan følge med.

Vi leverer gjerne på ønsket sted. Finn mer logistikkinformasjon lenger ned i saken.

Eksempel

Ved forespørsel om tilbud på julegaver, lager vi forslag ut i fra kundens ønske og beskriver innholdet. Her ser du ett av mange forslag vi har laget til kunder.

Jærsk Kvitskimmelost – Ystepikene
Mild og god brietype. Passer til både søtt og salt og er lett å like for de fleste.

Spekepølse av Dexterkjøtt – Stovebakken gard
Gullpølsa fra Brusand laga av storferasen Dexter. Knallgod til Kvitskimmelost.

Knekks Jul – Rørosbakern
Det tynne sprøe knekkebrødet som smaker lett av pepperkake.

Appelsinmarmelade
Smakfull marmelade som passer til både ost og varmrett. Knallgod til Kvitskimmel og Knekks Jul.

Konfekt i juleeske fra Chilisjokolade
Knallgod lekker sjokolade i flere smaker.

Julebrus fra Safteriet
Frisk, søt lett musserende alkoholfri bringebærdrikke. Perfekt for to å dele til dessertost.

Luksus gavepose
Alt pakkes i vår flotte grønne luksusgavepose der vi legger svart eller rødt silkepapir på toppen.

Julestemning med Jærsk Havsletteost

Stemningsosten vår, Jærsk Havsletteost er et populært utgangspunkt for Julegaver. I år er det ekstra kjekt å kunne tilby den. I løpet av året har den både fått Spesialitetsmkerket og Bronse i oste VM.
Til denne kan vi legge til tilbehøret som passer å servere til selve osten eller vi kan finne andre skatter som vi tror kan gi god stemning i jula.

Utvalget er stort i både kjeks, sjokolade, drikke og ikke minst oster.

Se mer inspo på bildene nederst i saken.

Logistikk

Gaveposene våre med vindu er de mest populære til gaver uten flasker. Disse egner seg også godt til store kvantum da de er lette å stable stødig i kasser og blir lette å frakte.

Vi har også pappesker vi kan frakte gavene i. Dette er mest praktisk til de større posene og spesielt der det er flasker oppi. Se bilde nedenfor.