Ny milepæl

Vi er i gang med et spennende samarbeid med Oluf Lorentzen, som fra uke 38 skal stå for et landsdekkende salg og distribusjon av Ystepikeoster til dagligvaremarkedet.

Etter å ha bygget opp en solid kundegruppe i dagligvarehandelen, har vi det siste året sett på ulike løsninger innen salg og logistikk.

Vi er superfornøyde med å gå om bord med en aktør som har et høyt aktivitetsnivå og unik kunnskap innenfor kategorien ost. Med det i bunn, er vi trygge på at både nye og eksisterende kunder får en god oppfølging av folkene hos Oluf Lorentzen .

Vi har hatt en god prosess der vi har fått presentert Ystepikene, konseptet og ikke minst ostene våre for både salgskorpset og ledelsen i Oluf Lorentzen. Vi har også blitt kjent med deres konsept og mulighetsrommet der.

Første leveranse er allerede på plass på hovedlager og vi gleder oss veldig til uke 38. Da er 13 Ystepikeoster tilgjengelig for landsdekkende distribusjon.

Fra å håndtere bestillinger via e-post og telefon til et mer automatisk system i Oluf Lorentzen vil prosessen forenkles både for oss og for kundene våre i dagligvare. Nå blir det automatisk varebestilling med innlagt varebeholdning i dagligvarebutikkene.

Økt tilgjengelighet

Norgesgruppen har allerede varslet at de fra uke 38 ønsker å ha både Jærsk Havsletteost og Jærsk Kvitskimmel Pepper i alle landets Meny butikker. Dette synes vi er helt rått!
Ytterlige 11 varelinjer vil være tilgjengelig for bestilling i disse butikkene.

I tillegg kan alle Spar, Joker, Nærbutikker og Bunnpris bestille alle 13 varelinjene som nå er på lager på Vestby. Det vil si at det ikke er sikkert alle disse butikkene har ostene inne, men har mulighet til å ta den inn og få den raskt levert om den blir etterspurt.

Coop varsler også at de åpner for 11 varelinjer i Obs og Megabutikkene i Rogaland. I tillegg åpner de for butikkpakka Jærsk Kvitskimmel i tre varianter til de fleste Mega butikkene i landet. Disse er også tilgjengelige fra uke 38 i Coop sine system fra distributør Oluf Lorentzen.

Vi gleder oss veldig til spennende samarbeid!

13 Ystepikeoster til Oluf Lorentzen sitt sortiment

Jærsk Havsletteost

En stemningsfull ost som skal smeltes i ovn eller på bål og nytes med brød eller potet. Osten som er tilsatt melkesopp og kvitmuggkultur, blir vaska under modning og deretter rulla i håndsanka tare fra Mong. Den modnes så videre før den blir pakka i tre-eske.

 

Her er oppskrifter med osten:

Jærsk Havslettekveld

Middagsform med Jærsk Havsletteost